Off Piste

  

 

9.12.2018 Irene Dalby Cup på SKARNES lørdag 26. januar 2019.

Her er invitasjonen

 

 

4.12.2018 Juleavslutning

 

Her er invitasjonen

 

 

Odal Svømmeklubb - Off Piste

 

Odal Svømmeklubb har etablert en Off Piste gruppe som i vår og sommer tilbyr organisert trening utendørs (med våtdrakt). I høst- og vintersesongen foregår treningen i svømmehallen på Skarnes på lørdager kl 09:00 til 11:00 (sjekk oss alltid på facebook i forkant i forhold til mulige endringer).

 

Forutsetningen for å bli med her, er at du er vant til/klarer å trene selvstendig. Dette kan passe for deg som driver med triatlon, er tidligere svømmer (veteran/Master), idrettsutøver som ønsker alternativ trening, eller aktiv svømmer som ønsker mer trening. Treningsprogrammene vil variere i lengde fra ca 1.500 til 5.000 meter pr økt. Fordeler dere i de 5 banene i bassenget etter ferdigheter. Veiledning og tips blir gitt underveis. Siste gjennomførte program blir lagt ut fortløpende på vår facebook side - (se treningsprogrammer under filer)

 

Treningen i bassenget vil være relativt aerob, med noe 1:4 – men opplegg for deg som vil svømme langt i åpent vann. Treningene i åpen vann, vil ha en litt annen karakter. Og igjen – viktig å sjekke oss på facebook siden på «HVOR OG NÅR»

 

1 års medlemskap i OSK Off Piste for personer over 18 år: kr 1.000

 

1 års medlemskap i OSK Off Piste for personer under 18 år:  750 kr

 

For medlemmer av Odal Svømmeklubb er dette inkludert i treningsavgiften.

 

For spørsmål, kontakt:

 

Bjørnar Grendel

mobil: 40 76 93 03

email: bjornargr@gmail.com

 

http://odalsvommeklubb.com

https://www.facebook.com/groups/OSK.OffPiste/

Copyright ® Odal Svømmeklubb