Svømmeskolen

  

BARNAS SVØMMESKOLE


1.8.2018 Informasjon om påmelding til svømmeskolen


Fra høsten 2018 vil påmeldinger til kursene i svømmeskolen skje via tryggivann.no. Det åpnes for påmeldinger 5/8-18 kl 12.00. For hjelp med innlogging og registrering, se tryggivann.no. For spørsmål om kurs, send sms eller ring til 45803934.


Opplegget

TIRSDAG:

17.00 - VANN - Dette er for de som er redd vann, ikke kan svømme eller ikke er vant til vann. Dette er tilvenning av vann, og å lære å få vann i ansiktet. Alderskrense 4 år.

17.30- HVAL - Dette er for de som er litt tryggere i vann, men som ikke kan sømme og kanskje ikke er helt trygg på å dykke under. Her vil å dykke og å bli trygg på det stå i fokus.

18.00 - SKILPADDE - Dette er for de som er trygge i vann, som dykker, tar noen svømmetak og generelt er propell i vann ^^ Her er det flyting og innføring av linjeholdning som står i fokus. Om det er mange som meldes på skilpadde vil det bli delt opp i skilpadde 1 og skilpadde 2, sånn som vårhalvåret! Da blir 1 kl 18.00 og 2 kl 18.30.

18.00- PINGVIN - Dette er for dem som både dykker, flyter og klarer å svømme en kort side. Dette kurset holdes midt på bassenget der barna ikke kan stå. Her lærer vi å gli på både mage og rygg, og vi begynner med crawlbeinspark.

18.30 - SELUNGE - Her bygger vi videre på crawl, og innfører pusting og armer. Her vil det også bli tatt en svømmedyktighetstest.


TORSDAG:

18.00 - 18.45 - DELFIN/HAI - Dette er et nyoppstartet kurs, et såkalt VIDEREGÅENDE KURS. Dette er for dem som er ferdig på selunge, for dem som kan svømme, men som ikke kan nok eller er trygge nok til å starte i klubben.


Her lærer dem alle vendinger, startstup, svømmeartene crawl, rygg, bryst og butterfly. Vi innfører også medleysvømming.


FØR BARNA BEGYNNER I KLUBBEN SKAL DE KUNNE:

- alle vendinger

- startstup, både fra pall og ryggstart.

- svømme crawl med fin flyt.

- svømme rygg med fin flyt

- svømme bryst.

- svømme butterfly

- beherske medleysvømming

- beherske god linjholdning på mage, rygg, side og i rotasjon.

- skal beherske livredning i vann.


Når du sender påmelding SKAL det være med:

- Fult navn på barnet.

- Fult navn på foresatt.

- TLFnr til foresatt

- Adresse.OBS!!

DET ER PÅBUDT MED BADEHETTE FOR ALLE SOM DELTAR PÅ KURS! Uten badehette på vil ikke barnet få lov å delta i bassenget.